Aankoop
Wij adviseren onze opdrachtgevers bij de aankoop van woningen, winkels en commercieel vastgoed. Wij maken een analyse van het vastgoed en toetsen de kengetallen, zoals bijvoorbeeld de huurprijs en het rendement aan de markt. In onderling overleg met onze opdrachtgevers voert Ringstate de onderhandelingen, om uiteindelijk tot het beste resultaat voor onze opdrachtgever te komen.

Verkoop
Wij verkopen namens diverse opdrachtgevers met regelmaat vastgoed. Wij doen dit in periodiek overleg met onze opdrachtgever en bepalen samen met hen de aan- en verkoopstrategie.

Sale en leaseback
Voor veel bedrijven is het interessant om hun vastgoed van de balans af te halen en dit voor een bepaalde periode weer terug te huren. Het bedrijf creŽert hiermee weer vrije middelen om de bedrijfsvoering, zeg maar de core business waar het bedrijf goed in is, te optimaliseren.
Wij praten graag vertrouwelijk en geheel vrijblijvend met u over de mogelijkheden van een eventuele sale en leaseback van uw onroerend goed.

Beleggingen
De laatste jaren heeft het beleggen in onroerend goed, mede dankzij de lage rente, een grote groei doorgemaakt. Wij hebben deze groei meegemaakt vanaf het begin van de hausse. Tot onze cliŽnten behoren institutionele beleggers, ontwikkelaars, bouwers, beursfondsen en particuliere beleggers.

Wij initiŽren beleggingsmogelijkheden en adviseren onze opdrachtgevers tijdens het gehele aan- en verkoop proces.

Mede door de vele beleggingstransacties die Ringstate sinds 1994 heeft mogen begeleiden, hebben wij een goede kennis van deze markt opgebouwd en beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan relaties.

Voor een groot aantal relaties zijn wij continue op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer E.L. Kool,
telefoonnummer 0297-580 799 of mobiel 06-54 28 32 32.DIENSTEN