Ringvaartzijde 55      1431 CM AALSMEER
Mobiel: 06-54283232
Experts in Vastgoed en Beleggingen
Transacties
Omschrijving
Objectnr: 1025
Somfy Hoofddorp
Somfy Hoofdkantoor te Hoofddorp
Johan Enschedelaan
Hoofddorp
2000 m2 Kantoor en 4000 m2 bedrijfs hal op 11.299 m2 grond
Huuropbrengst:
Categorie
Type
Adres
Postcode / Plaats
Klik hier voor de locatie
pagina op Google Maps
>
Klik op onderstaande foto voor het foto overzicht
Op bedrijventerrein De President II in Hoofddorp komt het nieuwe kantoor inclusief bedrijfsruimte voor Somfy Nederland. Somfy is een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting.

De architectuur van de bedrijfsruimte is functioneel en bedacht in een zwart fonkelende beplating. Het kantoor bestaat uit een zogenaamde holding van diverse lijnen welke het drielaags kantoor vangen in glas. De overstekken met balkons geven een architectonische dynamiek aan de gevel. Het parkeren en de toegang naar het kantoor is vanaf de wegzijde georganiseerd; je komt eerst door de Somfy Garden en door de entree komt men in het zogenaamde Somfy House. Het nieuwe onderkomen wordt volledig gasloos en duurzaam gerealiseerd op een kavel van ruim 11.000 m² en zal bestaan uit circa 2.000 m² kantoor- en circa 4.000 m² bedrijfsruimte.

Het pand wordt ontwikkeld door Borghese Real Estate in samenwerking met Ringstate en is ontworpen door Mies Architectuur. Pleijsier Bouw Nijkerk zal zorgdragen voor de bouw.

De oplevering staat gepland voor mei 2019.

Date:17 september, 2018
Bedrijfspand Somfy, Hoofddorp
In deze categorie zijn op dit moment geen gegevens beschikbaar.
Oppervlakte:
Klik hier voor
het foto overzicht